El nostre equip destaca pel seu dinamisme i seguiment personalitzat dels diferents projectes empresos.


El nostre equip professional i experimentat ens permet oferir qualitat en el servei i sobretot proximitat al client.


Equip


SAMSistemas Enginyeria és un estudi d'enginyeria dirigit per tècnics amb més de trenta anys d'experiència en el sector i que destaca pel seu dinamisme i seguiment personalitzat dels diferents projectes empresos.


El naixement de SAMSistemas Enginyeria, es va iniciar l'any 1996 encapçalat per l'enginyer industrial Carles Recoder, assessor industrial i de noves tecnologies, perit judicial pel COEIC i amb més de 30 anys d'experiència en el món empresarial.


Al seu voltant s'han reunit un equip de tècnics especialitzats en diferents aspectes, el que ens permet avui oferir un complet ventall de serveis que cobreixen la majoria de les necessitats de l'empresa i indústria en l'entorn tècnic i mediambiental.


Els nostres serveis són amplis i variats, com també ho són els nostres clients, des de corporacions, empreses industrials, constructores, autònoms, gabinets jurídics o particulars, el que ens fa enfocar els nostres treballs amb una visió global dels projectes que realitzem, aconseguint d'aquesta manera una reducció de costos per al client, al mateix temps que una optimització dels recursos utilitzats.


+ Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat