Gestió de la informació a Barcelona


És el procés intel·ligent de gestió de la informació a la xarxa, amb verificació interna i amb l'objectiu d'assegurar la seva qualitat. El nostre objectiu sempre busca un costos assequibles i una recerca d'estalvi de recursos.


¿Que entenem per Gestió de la Informació GI?


Entenem el procés de Gestió de la informació (GI) com el conjunt de processos pels quals es controla el flux i la vida de la informació, des de la seva adquisició per mètodes de creació o de captura de la mateixa, fins al seu emmagatzematge final a una base de dades o fins i tot la seva eliminació. Tots aquests processos intel·ligents inclouen l'extracció, la combinació, la depuració i finalment la distribució de la informació a les entitats interessades en ella. L'objectiu de la Gestió d'Informació GI, és poder garantir que aquesta informació, està disponible per a l'usuari final de manera integra, i que en qualsevol cas compleix amb els paràmetres de confidencialitat necessaris. Quan pensem en les empreses o organitzacions, la GI s'identifica com l'especialitat responsable de tot el que està relacionat amb l'obtenció de la informació que sigui rellevant per a l'empresa, que es presenti en la forma adequada per a la seva interpretació per les persones a les que va dirigida, tot ells amb el cost adequat, en el moment oportú, en el lloc apropiat i articulant totes aquestes operacions per al desenvolupament d'una acció correcta.


Gestió d'Informació


En aquest context, els objectius principals de la Gestió de la Informació són:

● Maximitzar el valor i els beneficis derivats de l'ús de la informació

● Minimitzar el cost d'adquisició, processament i ús de la informació

● Determinar responsabilitats per l'ús efectiu, eficient i econòmic de la informació

● Assegurar un subministrament continu de la informació


Uns bons processos interns, basats en una correcta Gestió de la Informació, sempre ajudaran a obtenir eficiència en la gestió i administració de l'empresa.


+ Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat