Processament de Dades a Barcelona


Una correcta estratègia i aplicació de processos de dades, asseguren una alta qualitat en termes de resultats, amb enfocament a l'detall i un baix nivell d'errors.


En què consisteix el processament de dades?


El processament de dades es realitza quan es recopilen dades i es tradueixen a informació manejable, normalment incorporant-la als sistemes informàtics. És important que aquest processament es realitzi correctament per no alterar la qualitat del producte final obtingut a partir d'ells. El processament converteix dades en brut a un format més llegible perquè els ordinadors els puguin interpretar i les persones puguem gestionar-les dins l'àmbit de l'empresa o la investigació.


Processament de Dades


Les fases de l'processament de dades són les següents:

Recull: Les dades es recullen en les fonts disponibles segons l'objectiu, procurant sempre que aquestes fonts siguin fiables perquè les dades obtingudes siguin de la máyor qualitat possible. Les dades s'incorporen en base de dades de fàcil manipulació.

Preparació: També coneguda com "preprocessament", és l'etapa en la qual les dades es sotmeten a un procés de neteja i organització, mitjançant un procés de verificació dirigit a la detecció d'errors produïts per dades duplicats, incompletes o incorrectes i així disposar de una base de partida d'alta qualitat.

Introducció: Un cop obtingudes les dades amb la qualitat necessària s'introdueixen en el sistema informàtic de destí sol·licitat pel client, donant-li el format necessari per a fer-los comprensibles i convertint-los en informació interpretable i gestionable.


+ Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat