Eòlica sense aspes ni soroll revoluciona Espanya a Barcelona


Eòlica sense aspes sense soroll i eficient fet a Espanya. ENERGIA NETEJA XXI. Menys soroll, menys espai, més estalvi i sobretot no mata aus. Així és la nova energia eòlica que està revolucionant Espanya i es diu Vortex Bladless. David Yañez, David Suriol i Raúl Martín, són els pares d'interessant innovació tecnològica que fa història i marca una nova pauta. Vortex Bladeless consisteix en un cilindre cònic vertical ancorat al terreny mitjançant una vareta elàstica que, amb el pas de l'aire al seu voltant, oscil·la i, gràcies a un sistema de bobines i imants, permet generar electricitat amb aquest moviment.


La nova tecnologia Vortex crea un model d'aerogeneradors diferents dels que coneixem avui dia, els que es mouen d'una manera diferent, però que aporten molts avantatges. Energia Neteja XXI desctaca que Vortex és un 60% més efectiva que la tecnologia eòlica que avui coneixem produint menys soroll, en menys espai i evitant la mort de milers d'aus que són copejades pels molins tradicionals. Llegir també: Argentina té primer poble 100% energia solar / Energia: Argentina a radar d'inversions d'ACCIONA


Principi físic


Un carrer de vòrtexs de von Kármán és un patró que es repeteix de vòrtexs en remolí causats per la separació no estacionària de la capa de fluid en passar sobre cossos submergits. Deu el seu nom a l'enginyer i estudiós de la dinàmica dels fluids, Theodore von Kármán. Aquests dies l'energia solar, geotèrmica, hidroelèctrica i biomassa estan en un auge creixent, però aquest nou invent ha injectat una glopada d'aire fresc al sector de les renovables de vent. Estarem pendents de nous avenços tecnològics.


Font: https://energialimpiaparatodos.com


+ Tornar


CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat