Tesla comença la revolució dels panells solars a Barcelona


Tesla començarà a prendre les primeres comandes de la seva 'Solar Roof', començant amb panells solars en forma de rajoles llisos i texturitzats negres. Font: Planeta-2.comlaneta-2.com Aquesta notícia és un parteaigua per a la indústria dels panells solars ja que estem acostumats a veure els panells solars com una mica destorbós i sense cap estètica.


“...En primer lloc, mai no he vist un sostre solar que realment hagi volgut, són estranys. Tots i cadascun dels que he vist són pitjors que qualsevol teulada convencional, sense cap excepció; és per això que dissenyem un que convisqués i harmonitzés amb qualsevol residència...”, va dir Musk en una conferència. La companyia va confirmar en dies passats que planeja iniciar la fabricació pilot dels primers tipus de rajoles durant el trimestre actual a la seva fàbrica de Fremont i posteriorment mouran el volum de producció al seu 'Gigafactory 2' a Búfalo. Aquesta tarda, Tesla estarà realitzant actualitzacions al vostre lloc web per donar a conèixer més detalls sobre els preus i la instal·lació requerida. De moment només es poden preordenar la primera versió de les teulades que són les rajoles llisos i texturitzades negres; les versions 'Tuscan' i 'French' estaran disponibles en 6 mesos. La bona notícia és que les ordres estaran obertes per a qualsevol país on Tesla tingui presència, per la qual cosa no serà un producte exclusiu; encara que els lliuraments i les instal·lacions s'estaran realitzant només per als Estats Units aquest any. Elon Musk, CEO de Tesla, va afirmar que tant el Regne Unit com Austràlia tindran les primeres instal·lacions el proper any.


Musk afirma que el potencial de Solar Roof rau tant en la seva estètica com en el seu cost ja que costa menys que un sostre/teulada regular, fins i tot abans de produir energia. Si això és real, estaríem veient un canvi de paradigma vertiginós. “...La teva llar pot capturar aquesta font d'energia, que és gratuïta i abundant, a través de teules solars i convertir la llum del sol en electricitat per utilitzar-la de manera immediata o emmagatzemar-la en una bateria Powerwall...” , d'acord amb el lloc web. Per completar la compra és recomanable adquirir un Powerwall que és un emmagatzemador d'energia (igualment de Tesla). “...La generació d'energia solar s'eleva durant el dia i sovint aquesta producció supera la necessitat d'electricitat a casa. El Powerwall emmagatzema l'energia no utilitzada i l'allibera automàticament quan el Sol no brilla i permet que l'energia solar estigui disponible 24 x 7...”, segons Tesla Solar Roof.


BENEFICIS

Entre els atributs que podem trobar a Solar Roof, podem enumerar 6 principals:


Estètica. Igual que va passar amb les obsoletes antenes parabòliques, els panells solars convencionals podrien tenir els seus dies comptats a causa de l'estètica, ja que la teulada Tesla combina amb casa teva, vols posar teulada però també panells solars sense sacrificar l'estètica de casa teva? ara és possible.

Pagaments d'electricitat. L'energia solar permet generar la teva pròpia electricitat, cosa que redueix els teus pagaments per consum i et dóna més control sobre la producció i el consum energètic de casa teva.

Valor de l'immoble. Un sistema d'energia solar és una inversió que pot incrementar el valor de casa teva.

Redueix la teva empremta de carboni. Aquest atribut és el més significatiu, lenergia solar produeix zero emissions de carboni i redueix la dependència en els combustibles fòssils. Podràs acomiadar-te del gas i d'altres energies brutes.

Garantia. Musk confia tant en el producte que va desenvolupar que la garantia a atorgar és tota la vida.

Emmagatzemable. Un gran avantatge és que si s'adquireix una Powerwall es podrà emmagatzemar l'energia solar i fer-la servir en moments crítics com dies ennuvolats o de nit.


+ TornarCONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat