Dictàmens Pericials a BarcelonaA SAMSistemas Enginyeria realitzem informes i dictàmens tècnics judicials de tota mena ja que comptem amb tècnics acreditats pel COEIC Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya com Perits Judicials en diferents especialitats i altament qualificats en les seves diferents àrees de treball. "Oferim qualitat, professionalitat, experiència i tracte directe amb l'objectiu d'obtenir els millors resultats per als nostres clients."


Àmplia experiència

Podem acreditar que com a perits judicials o de part tenim una àmplia experiència en múltiples camps d'actuació i estem plenament capacitats per a la confecció d'informes tècnics, donant suport advocats i assessors empresarials en l'exercici de les seves professions.

Tracte personal

Des del primer moment el nostre tracte és personal i directe entre perit i client o el seu representant, que serà el que dirigeixi la gestió integral del procés pericial. És important ja que el client i / o advocat, tindran un suport previ en relació a triar la millor estratègia i recomanacions a l'hora d'enfocar la pericial.

Clients

Els nostres clients solen ser bufets d'advocats, clients privats, empreses, asseguradores o entitats bancàries, etc., que ens demanen tot tipus de peritatges judicials o de part, informes pericials, dictàmens, valoracions immobiliàries, d'actius, contra peritatges, assistències a judici , assessorament previ a la realització dels informes etc.


"Ens agradaria que ens conegués millor, si us plau contacti amb nosaltres per telèfon o mitjançant el formulari adjunt, estarem encantats de parlar amb vostè o de visitar-lo."+ Tornar

CONTACTEWhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat